PADDEWEI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1493 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paddewei. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 9:33 Duurde enorm lang voordat ze het eten hadden bezorgt. Kapsalon was oké maar klein. De pizza’s die waren echt niet te beuken. Ze hebben waarschijnlijk super lang onder een lamp gelegen, want ze waren taai en niet normaal raar gesneden.
1 mei 2024 om 22:36 Altijd goed !!
28 apr 2024 om 8:02 Bestelling na 65min geleverd. In de tussentijd gebeld en ik werd nog uitgelachen ook. Associal!! Het smaak is ook niet hetzelfde als vroeger. Turkse pizza was bitter. Dus geen aanraden en zekker niet voor herhaling vatbaar
25 mrt 2024 om 2:52 Elke keer weer heerlijk en in no time bezorgd! Geweldige mensen ook! Dankjulliewel en tot snel weer!
2 mrt 2024 om 20:21 Kapsalon was heel slap en de turkse pizza met schoarma was bitter. Heb de helft weggegooid. Niet voor herhaling vatbaar bahhhh
25 feb 2024 om 1:23 Heerlie de peerlie ofterwijl HDP
5 feb 2024 om 19:54 Eten is altijd heerlijk en optijd, vandaag was het aan de late kant , maar was niet minder lekker
20 jan 2024 om 6:18 Altijd lekker.
19 jan 2024 om 23:06 Altijd snel en lekker
14 dec 2023 om 2:08 Im waiting for my kapsalon 1 hour, i do not recommend this restaurant, not only did I get a small capsalon it still had to wait an hour, no communication with the restaurant, they cant speak English…. I dont recommend this restaurant…
4 dec 2023 om 8:20 Veel geld betaald voor kapsalon en tenslotte krijg je een haar in het eten. Erg jammer!
3 dec 2023 om 23:08 Flinke buikpijn gehad, niet voor herhaling vatbaar