PADDEWEI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1389 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paddewei. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 19:25 Anderhalf uur op m’n eten zitten wachten En toen was het vlees lauw
20 nov 2022 om 19:37 Betaald voor extra saus, zat er net zoals vorige keer niet bij. Drinken werd ook niet geleverd. Gaven dit gelijk aan aan de bezorger. Na het bellen kwam het drinken 30 min later. 2x 8 stuks bittergarnituur besteld, krijg je 12 bitterballen.
18 nov 2022 om 20:47 Duurde heel lang. Gebeld het kwam er aan. Kwam binnen en toen was het ook nog eens koud. De bestelde sauzen zaten er ook niet bij. Kon niet langer dan 90 minuten aanvinken maar het duurde haast 2 uur.
14 nov 2022 om 7:10 Patat was erg slap en niet goed gekookt. Wij hebben de kapsalons moeten weg gooien. 12 euro weggegooid. Echt zonde! Ik had net zo goed zelf kunnen bakken.
11 nov 2022 om 20:46 Keurig. Voor de prijs en maaltijd!
5 nov 2022 om 19:55 Het eten was niet warm. Dat was jammer want het smaakte wel goed.
20 okt 2022 om 20:00 Prima
16 okt 2022 om 19:46 Paddewei is altijd lekker, maar wanneer leren jullie nou eens om GEEN pita broodje erbij te doen als ik dat in de opmerkingen erbij zet? Ik eet ze niet en kan het dus zo in de prullenbak gooien. Ik betaal er weliswaar niks extra voor maar toch zonde
15 okt 2022 om 1:28 Pizza was niet lekker en de patat matig
14 okt 2022 om 22:43 Duurde lang wederom achterkant pizza was verbrand
13 okt 2022 om 19:48 Eten is goed maar heel traag met de bezorging
1 okt 2022 om 21:00 Geen champignons in de champignonsaus, daardoor alleen spaghetti met witte saus. Erg saai, bestel ik niet nog een keer. Kapsalon heeft geen ui en tomaat. Met alleen sla ook een kale bedoening. Nee, helaas geen geslaagde bestelling.